sobota 24. prosince 2011

Když už teda jsou ty Vánoce tak..

Všem svým čteným čtenářům a čtivým čtenářkám, příjemným přátelům i přítulným přítelkyním, ale i nepřátelským nepřátelům..

děkuji ze srdce za Vaši přízeň. Za podporu, kterou mi dáváte! Děkuji.

Vám všem přeji..

pohodovou pohodu, krásnou krásu Štědrého dne, láskyplnou lásku i vypuštěné odpuštění. Přeji Vám jen to nejlepší. Silnou vůli i silné síly. Hodně odhodlání do věcí nových a plno vzpomínek na věci minulé. Ať máte chuť vytrvat a bojovat i po pár zdárných nezdarech. Nechť máte touhu do všeho jít hlava nehlava. Ostatně nevzdávejte se kvůli ostatním, nenechte si nechat od nich podlomit holá kolena. Ať se dokážete postavit svým hrůzným hrozbám a strašným strachům. Ať zapomenete opomenout své přátele. A na ty, co tu s námi želbohu nejsou, si vzpomeňte tu a tam zavzpomínat. Važte si své rodné rodiny, není nic cennějšího. Ať máte skálopevné zdraví, které nedokáže nic pokořit..

ale hlavně Vám přeji ať nezapomenete milovat.

Líbilo se? Dej Like, Plus, nebo nejlépe - Sdílej to dál!

1 komentář:

Tatsume řekl(a)...

Poněkud opožděně přeji i Tobě pevné zdraví, výdrž a odhodlání, ať se Ti podaří všechno, o co usiluješ. Nevím jestli ještě studuješ, nebo jestli už jsi v procesu, takže přeji i hodně štěstí při studiu, úspěchy v práci a radost v životě.

Okomentovat


Trochu slušnosti a podepisuj se pod svůj názor..

Anonymní?
-podepiš se alespoň do komentáře
Název/adresa URL?
-Do pole "název" vlož své jméno a do pole "adresa URL" svůj web (pokud máš)

..