pátek 25. února 2011

Pro mě vším

Jak já závidím.. Tak moc závidím. Závidím lidem nepřemýšlení. Závidím těm, kteří dokáží své city potlačit a myslet na něco jiného. Nezávidím peníze, i když jsou fajn a ledasco zařídí. Já závidím lásku. Jen jeden pocit.

Líbilo se? Dej Like, Plus, nebo nejlépe - Sdílej to dál!

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Závidíš lásku? Komu? Lásku MÁŠ v sobě! Nechápu, proč bys ji měl někomu závidět. Láska vychází z Tebe. A že závidíš ostatním to, že POTLAČUJÍ své pocity, své emoce??? Tomu nerozumím už vůbec, to je totiž snad to nejhorší. Dneska má každý druhý problém s vyjadřováním svých emocí, kdo to umí, ten už je asi někde jinde, nemyslíš? To je, jako bys někomu záviděl, že mu shnila noha.
T.

Hervy řekl(a)...

Zavidim. A k tem citum/pocitum. To neni tak presne.. ja napriklad napsal "tohle", protoze jsem sve emoce neudrzel. Mysleno to bylo zkratka tak,ze v nekterych situacich bych chtel byt bez emoci,pocitu - minimalne je umet potkacit/usmernit. Na druhou stranu asi diky tomu jsme "lide" rozumis.. :D

Anonymní řekl(a)...

Ale ty neslyšíš, ty neposloucháš ani nevidíš, možná ani nechceš vidět. Ostatním závidíš a v očích kapky slaný vody. Zkus změnu a uvidíš. T.K.

Hervy řekl(a)...

Tomáši Klušáku.. co tímto komentem chtěl básník říci?

Okomentovat


Trochu slušnosti a podepisuj se pod svůj názor..

Anonymní?
-podepiš se alespoň do komentáře
Název/adresa URL?
-Do pole "název" vlož své jméno a do pole "adresa URL" svůj web (pokud máš)

..