úterý 9. února 2010

Tajemství úspěchu

Být úspěšný není lehké a zdaleka není úspěšný každý. Zároveň to ale není těžké. A pod pojmem "úspěšný" si představte cokoli. Od zaměstnání, přes sport až po svádění opačného pohlaví v klubu.

Rozdíl mezi lidmi tam dole a tam nahoře je v jedné malé a prosté věci. Nebát se. Nemít strach z neúspěchu. Myslet na úspěch, proč vlastně děláme to, co děláme. Na neúspěch nemyslet a když se dostaví, tak nad ním nebrečet, ale poučit se a příště jednat lépe.

Když odbouráte strach, zbude vám energie na ostatní věci, které jste zanedbávali nebo na ně nebyl prostor a bránil vám v nich strach. Strach z neúspěchu. Až se naučíte ovládat svůj strach a potlačit ho na minimum, tak poté začnete být úspěšní. Nebát se a jít do toho!

V práci to může být vyšší iniciativa, zapálenost do projektu, nebát se říct svůj názor a to vás může dostat daleko výš, než kdybyste seděli a mlčeli ve strachu, že vás někdo při první příležitosti uzemní. V klubu to je strach z odmítnutí u opačného pohlaví. Strach z improvizace, která je potřeba. Nemějte strach, i když vám to sděluji já, já - který se sám k ničemu jen tak nerozhoupe a (mé potenciální fanynky pozor!) začít musí většinou ona, tak tomu věřte a zkuste to! S úspěchem budete mít více rádi sami sebe a budete šťastnější!

Líbilo se? Dej Like, Plus, nebo nejlépe - Sdílej to dál!

2 komentáře:

Ishi řekl(a)...

Nemám strach...akorát na tyhle věci už prostě nemám sílu...

Anonymní řekl(a)...

A já náladu:-D

Okomentovat


Trochu slušnosti a podepisuj se pod svůj názor..

Anonymní?
-podepiš se alespoň do komentáře
Název/adresa URL?
-Do pole "název" vlož své jméno a do pole "adresa URL" svůj web (pokud máš)

..