úterý 2. června 2009

Nejlepší ftip

Dnes se s vámi podělím o ten nejlepší ftip, který existuje a který znám. Když jsem byl malý, tak mi ho řekl můj strejda a od té doby mě nestále baví (ten ftip, i když strejda taky).

Znáte ftip, který je originální? Který je neokoukaný? Který každého pobaví? A hlavně který pokaždé pobaví i Vás samotné i když ho budete slyšet po několikáté?

Tak pozorně čtěte a možná ho také znát budete.

Ftip spočívá v tom, že k němu něco potřebujete. To něco je kus novin, nebo televize, nebo billboard, nebo cokoli kde je nějaký nápis, stačí jakákoli věta.

A nyní je důležité si něco umět představit. Představte si, že jste v galerii. V umělecké galerii kde probíhá výstava obrazů. A vy se zrovna na jeden obraz díváte.

Nyní vám popíši co na tom obraze je namalováno. Je na něm pahorek. A na onom pahorku je strom a za tím pahorkem a stromem zapadá slunce, takže vidíme pouze černé obrysy. A teď to nejdůležitější. Na tom pahorku pod tím stromem je pár - Dívka a chlapec - a milují se. Aje jen na vaší představě jak se milují. Jestli mají tu nebo tu polohu a tak dále... Důležité je, že se milují. Už ten obraz vidíte? Už má svoji podobu.

A teď kde je ten ftip?

Vzpomínáte, že k tomu ftipu potřebujete i nějaký text? Nějakou větu, nebo spíše nadpis nějakého článku (ten je nejlepší). Tak si nějaký takový přečtěte a spojte si ho s obrazem, který vidíte v oné galerii. Tak se totiž ten obraz jmenuje.

V komentářích můžete psát své dojmy.

PS: trochu jistého druhu humoru k tomuto ftipu potřebujete, jinak se vám bude zdát divný a trapný, ale těm z vás, kterým se zalíbí, vzkazuji, že vás neomrzí a bude vás bavit opravdu dlouho.

PS2: jako trénink si můžete vyzkoušet již nadpis tohoto článku .)

Líbilo se? Dej Like, Plus, nebo nejlépe - Sdílej to dál!

Žádné komentáře:

Okomentovat


Trochu slušnosti a podepisuj se pod svůj názor..

Anonymní?
-podepiš se alespoň do komentáře
Název/adresa URL?
-Do pole "název" vlož své jméno a do pole "adresa URL" svůj web (pokud máš)

..